IT-medarbejder.dk

712 aktive IT-jobs

Hurtig og gratis IT-jobformidling


 

 

Kontakt arbejdsgiver

Her kan du kontakte arbejdsgiver. Hvis du har indtastet et CV, kan du angive dit brugernavn og password. Herved sendes der en henvisning til dit CV, samt en mulighed for at arbejdsgiveren kan besvare din e-mail gennem IT-medarbejder.dk.

Hvis du ikke har et CV indtastet i IT-medarbejder.dk's database, skal du ikke angive brugernavn og password. Til gengld skal du i beskeden huske at angive dit telefonnummer eller e-mail-adresse, s arbejdsgiver kan komme i kontakt med dig.

Hvis du har et CV i vores database, s vr venlig at indtaste dit brugernavn og password:

Brugernavn

Password

Hvis du ikke har indtastet brugernavn og password, skal du indtaste teksten i nedenstende billede:

Besked til arbejdsgiver

nsker du en kopi af beskeden tilsendt (krver brugernavn og password)? Ja  Nej

Jeg har glemt mit brugernavn eller password

Jeg vil gerne indtaste et CV, s jeg kan skrive til arbejdsgiveren anonymt

 

 

Arbejdsgivers annonce:

IoT TECH STARTUP I AARHUS SØGER STUDERENDE PROGRAMMØR TIL UDVIKLING AF IoT WEB

Vi er et startup placeret her i Aarhus, CSS Electronics (www.csselectronics.com).
Vores fokus er udvikling, produktion og salg af “CAN Bus Data Loggers”.

Vores enheder bruges i bl.a. biler, lastbiler, fabriksudstyr, kamphelikoptere mm. til indsamling af data ift. optimering af benzinforbrug, sikkerhed, performance mm.

Om CSS Electronics
Firmaet blev oprettet i 2015 og er siden vokset hastigt, nu med salg i 30+ lande. Vi er to venner (ingeniør, økonom, 30 år) og arbejder nu fuld tid ved INCUBA..

Om rollen som udvikler og arbejdsopgaver
Fra Juni/Juli søger vi en studerende til udvikling af et webbaseret værktøj, som bl.a. skal bruges til at konfigurere vores data loggere. Vi har idag et C# baseret program til dette (CANvas), men vi har behov for at tage dette til næste niveau, hvilket skal ske i et webbaseret bruger interface.

Det endelige output skal gerne se ud ala denne illustration: http://goo.gl/oRVtkn
Vi forestiller os, at der skal være tale om et web baseret PC program, som kan installeres enten lokalt eller installeres remotely på en server. Det skal kunne køre på Win/Linux/Mac/mm.
Det kan fx programmeres i JAVA/HTML/CSS (potentielt med brug af electronjs.org), men vi er åbne for input ift. løsningen. Netop “proof of concept” ift. løsningen vil være en del af 1. delprojekt.

Vores målsætning er, at første “live” version af værktøjet er klar før 2019 Q1 - vi forventer at dette i gennemsnit svarer til, at du vil bruge ca. 10 timer om ugen hvis du har godt styr på kodningen.

Betaling, muligheder og CV
Projektet bliver delt op i delprojekter på honorarbasis med en fornuftig aflønning.
Vi forventer også, at der efter 2019 Q1 kommer follow-up projekter ifm behov for nye features. Potentielt er fuldtid også en mulighed efter endt studie, hvis du gør det godt!

Startup erfaring er et hit ift. CVet! Især indenfor vores område med Big Data, IoT, Tech mm. Samtidigt kan du sætte kryds ved at lave et værktøj, som vil blive brugt af hundredvis af virksomheder globalt. Endeligt bliver du en del af et startup i høj vækst hvor alt kan ske!

Praktisk
Du kan arbejde hjemmefra, men det vil være optimalt noget af tiden at sidde med på vores kontor (INCUBA på Katrinebjerg, Åbogade 15, 8200 Aarhus N) - der er gratis kaffe!

Du styrer også selv arbejdstid. Vi vil se efter robust, veldokumenteret kode til aftalte milestone tider og med løbende status opdateringer - udover dette er vi meget pragmatiske ift. setuppet! :-)

Vi vil meget gerne fortælle i flere detaljer omkring projektet, inkl. første konkrete delprojekt.

Interesseret? I så fald send en mail til os med kort motivation og CV!
Vi vil derefter tage en kort intro snak med dig, hvor vi kan fortælle mere.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt: Martin Falch (mf@csselectronics.com)